CNC Frezen

Frezen
Deze toepassing word voornamelijk gebruikt voor projecten, wij frezen wand & plafondpanelen. U als designer, interieurarchitect of creatieveling kunt grenzeloos uw ideeën samen met ons uitwerken. Uw idee is onze uitdaging.

Onze kracht ligt in het vertalen van een schets naar een daadwerkelijk paneel voor wand of plafond.

CNCpanelen:
Maatwerk wandpanelen kunt u eindeloos combineren. U kunt denken aan een patroon die repeterend is of een enkel patroon / reliëf zelfs 3D technieken kunnen worden toegepast. 

Een kleine toelichting per bewerking: Graveren. Bij de keuze om te graveren is het verreist om een lijn te gebruiken die word toegepast over het gehele ontwerp. Deze lijn moet even dik gelijk zijn als de diameter van de frees. Omtrek uitfrezen. Hierbij heeft u keuze uit: Binnenzijde: Betekent dat de frees binnen de gewenste lijnen blijft. Buitenzijde: Betekent dat hij om het model heen freest. Boren. Vereiste: Een punt of cirkel. Een rond gaatje boren van elke gewenste diameter. Simpel. Holte: Het vlak binnen de lijnen wordt helemaal weggefreesd. Bij kleine gaten en sleuven (<10cm) heeft deze optie de voorkeur boven een omtrek binnen frezen: het resterende stukje kan wegschieten en de frees beschadigen. 3d / 2d landschap Vereiste: Een .stl of .3ds bestand. Op basis van een 3d-bestand. Er zijn verschillende opties beschikbaar.

Reageren is niet mogelijk